Psicologia infantil juvenil

Qui és el psicòleg infantil?

Es un especialista de la infància i l’adolescència que coneix el desenvolupament psicològic del nen/jove en cada etapa. A més, proporciona estratègies adequades per ajudar tant el nen/jove com al seu entorn (pares, família, escola, etc.) a créixer físicament i emocionalment.

Quan hem de portar al nostre fill al psicòleg?

Pels pares no és difícil identificar quan al seu fill li pertorba alguna cosa, es distreu o ha canviat el seu comportament habitual. Serà aleshores quan ha d’intervenir el psicòleg infantil. Senyals indicadors que alguna cosa li passa al nen/adolescent:

Z

Nen capritxós

Z

Massa actiu o inquiet

Z

No menja bé

Z

Se li escapa el pipí de dia o de nit

Z

Problemes a l'escola

Z

Està deprimit i/o ha perdut interès

Z

Mala adquisició de processos d'aprenentatge

Z

Separació dels pares

Z

Males relacions amb els companys

Z

Canvi dràstic de conducta o amistats

Z

Dificultats per dormir

Z

Problemes per relacionar-se o de conducta

Com treballa l’equip de psicologia infantil d’ISEP Clínic?

A ISEP Clínic ens interessa el teu benestar i el de la teva família, per aquest motiu posem a la teva disposició els millors professionals perquè et guiïn i facilitin recursos per millorar i guanyar qualitat de vida.

El psicòleg infantil treballa amb els teus fills per crear una perfecta relació de complicitat entre tots dos, i duu a terme una avaluació profunda de la situació per proposar el tractament cognitiu conductual més adequat.

Treballar amb la família és indispensable per aconseguir els millors resultats, ja que les pautes adquirides a la consulta s’han d’aplicar en tots els àmbits d’interacció del menor.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

977.328.342

 

 

ISEP Clínic Reus compta amb un equip de professionals per ajudar-te a superar qualsevol circumstància que estiguis passant. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estratègia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC REUS | Passeig Sunyer, Nº 45, bxs, 43202 Reus (Tarragona) | Telèfon: 977.328.342

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol